Logo

Internetpalvelut

Tuntuuko sinusta että tarvitset nopeamman yhteyden kuin mihin DSL-tekniikka pystyy? Tässä tapauksessa SurfNet voi asentaa valokuitu-yhteyden yrityksellesi.
Lue lisää
»  Surfnet  »  Tuotteet   »  Palvelinhotelli  

Palvelinhotelli

Serverrack Miksi palvelinhotelli?

Riippumattaa siitä jos teillä on jo käytössä tai jos olette aikeissa investoida palvelinratkaisuihin, kannattaa ottaa harkintaan ulkoistaminen ja sen edut jotka ovat monet.

Meillä räätälöidään teidän tarpeisiin tarkoitettu ratkaisu, jonka palvelimet sijoitetaan korkeatasoiseen ja turvattuun ympäristöön. Kaikkea valvoo ammattitaitoinen henkilökunta jolla on monen vuoden kokemus IT-hallinnasta.

Meidän ylläpito henkilökunta on tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa turvatakseen häiriöttömän ajon kaikille systeemeille.

Säästytte hankkimasta kalliin internet liittymän omiin toimitiloihinne, ette tarvitse luoda turvatun ympäristön palvelimille ettekä tarvitse palkata IT-asiantuntioita takaamaan systeemien turvatun ajon vuorokauden ympäri sekä ylläpitämään palvelimia.

Vaihtoehdot

SurfNet tarjoaa kahta eri palvelinhotelli ratkaisua.
  • Co-location: Sopii sinulle jolla on jo omat palveinratkaisut, mutta haluat siirtää ne SurfNetin varmoihin tiloihin.
  • Dedicated server: Sinulle joka tarvitset kokonaisratkaisun, eli uuden palvelimen nopealla verkkoyhteydellä joka sijoitetaan meidän tiloihin.
Co-location vai dedicated server?

Suurin ero näiden molempien välissä on palvelimen osto. Jos valitset dedicated server ratkaisun säästyt huolehtimasta rauta puolesta, joka on tässä tapauksessa SurfNetin vastuulla.