Logo

D-Fence e-postskydd

Här är tjänsten för dej som slutgiltigt vill slippa SPAM och virus via e-posten!
Läs mera
»  Surfnet   »    Aktuellt   »  Vi stänger ADSL-nätet i Helsingfors 31.12.2012
Bild

Vi stänger ADSL-nätet i Helsingfors 31.12.2012
19.11.2012

Vi har under många år levererat bredbandstjänster i Helsingforsområdet och detta har gett oss en massa intressanta kundkontakter under årens lopp, vi tackar för det!

Nu har dock marknadsläget och konkurrenssituationen kommit till en punkt då det är omöjligt att fortsätta med dessa tjänster i denna region. (Regionen det berör är Ingå – Helsingfors, d.v.s. 09-området)

Vi är därför tvungna att meddela dig bästa kund att

Våra ADSL – tjänster upphör 31.12.2012!

Vi har naturligtvis förberett detta genom att se till att ni skall få åtnjuta ,minst lika bra tjänster som hittills, vi har utarbetat en modell i samarbete med TeliaSonera för en så smidig övergång till deras tjänster som möjligt. Du kommer personligen att bli kontaktad av dem.

De kunder som är vana att vi kommer på plats och hjälper till så finns EKM:s och SurfNets hela tjänsteutbud naturligtvis tillgängligt, helt så som förut. Ifall du behöver hjälp så rekommenderar vi att du kontaktar oss så fort som möjligt, gärna till adressen sales@ekm.fi

Observera att det är endast bredbandstjänsterna som slutar, du kan ha kvar e-posten, webbhotell, närstödstjänster mm som förut.

Med vänlig hälsning, och ett tack för gott samarbete under alla dessa år!Tillbaka till framsidan