Logo

NetBackup

Alla viktiga filer har gått förlorade och du är förbannad.
Känner du igen dig? Beställ SurfNet NetBackup-tjänsten så
slipper du samma missöde igen.
Läs mera
»  Surfnet   »    Aktuellt   »  SurfNet erhöll Gillets Hedersplakett
Bild

SurfNet erhöll Gillets Hedersplakett
18.2.2011

Företaget SurfNet i Raseborg, har erhållit Gillet Hedersplakett som tack för bolagets välvilliga inställning och aktiva samarbete med Gillet.

SurfNet som bland annat erbjuder webbhotelltjänster för företag, föreningar och privatpersoner, sponsorerar Gillets med att erbjuda gratis webbhotell och eposttjänster.

Företaget som levererar Internettjänster har verkat i Ekenäs /Raseborg allt sedan 1995 i bredd med systerföretaget EKM med fokus på datamaskiner och motsvarande, som grundades redan 1982. Man har således varit en av landets verkliga Internetpionjärer.

SurfNet är känt som en serviceproducent som kan erbjuda svenskspråkiga tjänster på alla nivåer. Man har bland sina kunder bland annat G18, Svenska Teatern, Hangö stad mfl, och ett stort antal svenskspråkiga privatkunder i hela Finland. Företaget har de senaste åren verkat i Stinsen i Ekenäs men flyttar ännu under våren in i nya utrymmen på Drottninggatan där man kommer att kunna betjäna sina kunder ännu bättre.

Gillets nya webbplats www.nylandsbrigadsgille.fi och Gillets epostkonton har sedan starten funnits på SurfNets servrar i deras webbhotell.

För företagets VD Ronnie Carlsson, var det från början självklart att stöda Gillet – föreningen gör ett viktigt arbete för Brigaden i företagets hemstad. - Webbsidan är ett viktigt visitkort och helt oumbärlig i dagens värld där allt större del av kommunikationen sker på nätet. Vi vill trygga webbplatsens funktion dygnet runt och ställer vår allra bästa teknik till Gillets förfogande, konstaterar Ronnie Carlsson.Tillbaka till framsidan